skip to Main Content

DevPort AB (publ) tecknar samarbetsavtal kring IT-kompetens och lågkostnadsalternativ i Bosnien

DevPort AB (publ) tecknar samarbetsavtal kring IT-kompetens och lågkostnadsalternativ i Bosnien

Press release  •  19 april, 2021 08:45 CET

DevPort AB (publ) (”DevPort” eller ”Bolaget”) har tecknat ett samarbetsavtal med det bosniska företaget ZenDev d.o.o (”ZenDev Bosnien”) för kostnadseffektiv IT-kompetens.

 

ZenDev Bosnien är ett IT-konsultföretag med verksamhet i Bosnien i orter som Mostar och Sarajevo. ZenDev Bosnien har i dagsläget fler än 30 anställda IT-utvecklare, testare, projektledare etc. med erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt på ett kostnadseffektivt sätt till framför allt svenska kunder.

Samarbetsavtalet innebär bl.a. att DevPort får exklusiv tillgång till kompetens inom framför allt IT till en mycket kostnadseffektiv nivå, vilket är till fördel för både DevPort och DevPorts kunder, säger DevPorts VD och koncernchef, Nils Malmros.

 

För ytterligare information:

Nils Malmros, VD DevPort AB, tfn: 0736-208700 eller e-post: nils.malmros@devport.se

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 april 2021 kl. 08:45 CET

 

Om DevPort

DevPort är ett svenskt teknikkonsultbolag och agerar som oberoende rådgivare och utvecklingspartner med kundens bästa för ögonen. DevPorts verksamhet kan delas in i tre huvudområden; Produktutveckling, Produktionsutveckling och Digitala lösningar. Huvudkunderna återfinns inom fordonsindustrin och övrig utvecklingsintensiv industri. DevPort sysselsätter mellan 300-400 personer fördelat på egna anställda och underkonsulter. DevPort grundades 2008 och listades i december 2017 på Nasdaq First North Premier Growth Market. Huvudkontoret ligger i Göteborg med lokalkontor i Linköping, Stockholm och Helsingborg.

 

Bolagets Certified Advisor är Avanza Bank med kontaktuppgifter – E-post: corp@avanza.se eller Telefon: 08-409 421 20.

 

För mer information, besök www.devport.se.

Back To Top