Efter Star for Lifes partnerdag: ”Det känns häftigt att få vara med och sponsra en så fantastisk organisation!”

Nyhet • 16 okt 2019

DevPort stödjer Star for Life som arbetar för att ge unga i Sydafrika bättre livsvillkor. 7 oktober deltog DevPort på Star for Lifes partnerdag i Stockholm för att lyssna på föredrag, träffa andra sponsorer och presentera vårt arbete med skolan Windmill Park Secondary School.

Foto: Hans Andersson.


På plats var Charlotta ”Lotta” Dehn, vice VD, samt Emma Lorensson som är CSR-ansvarig på DevPort.

Lotta höll i DevPorts föredrag och beskrev vår resa till Sydafrika, och besöket på Windmill Park Secondary School. Hon berättade också om hur DevPort och alla DevPortare tillsammans samlar in pengar till skolan; genom stegtävlingen DevPort anordnade före resan, och att vi nu gemensamt samlar in pengar till stolar. Som avslut visade Lotta upp det vinnande bidraget från första resans videotävling.

– Just videon var det många som kom fram och berömde efteråt, säger Emma.

Vinnarvideon från första resans videotävling, skapad av DevPortarna Miriam Carfors, Gustav Danielsson, Ellinor Lundgren, Nils Malmros, Tomas El Refaei, Christoffer Roth, Maaz Arshad, Lisa Hepburn, Yacoob Abdulrahman och Joel Fåk.

Emma berättar vidare att hon tyckte det var intressant att få ta del av Star for Lifes planer framöver.

– Det känns häftigt att få vara med och sponsra en så fantastisk organisation! Dessutom var det inspirerande att träffa andra sponsorer och få höra om deras engagemang i Star for Life, avslutar hon.

Många av Star for Lifes sponsorer var representerade, och organisationens grundare Dan Olofsson och Christin Olofsson var på plats tillsammans med flera av de anställda på Star for Life.


Foto: Hans Andersson.

Om Star for Life

Star for Life startade år 2005 med projektet “Star program” i Hluhluwe i nord-östra Sydafrika. Sedan dess har verksamheten vuxit till en internationell organisation med verksamhet i tre världsdelar.

Verksamheten syftar till att stärka ungas självkänsla, inspirera dem till att våga drömma om en bättre framtid och att motivera dem till att kämpa för att nå dessa drömmar. DevPort är stolt samarbetspartner med Star for Life!