skip to Main Content

Länk och instruktion för uppkoppling till informationsmöte den 18 augusti 2020, kl. 13:30

Informationsmöte kvartalsrapport för andra kvartalet 2020

 

Anslut till Microsoft Teams-möte

 

Varmt välkommen att deltaga på DevPorts informationsmöte idag tisdag den 18 augusti 2020 kl. 13:30. Genom att klicka på Microsoft Teams-länken ovan så kopplas du upp till mötet. Om du har Microsoft Teams installerat på din dator så kommer du få en fråga om att öppna Microsoft Teams. Klicka på knappen för att öppna Microsoft Teams.

Om du inte har Microsoft Teams installerat på din dator så får du istället olika val där du antingen kan välja ”Fortsätt i den här webbläsaren” eller så kan du ladda ner ”Windows-appen” för att komma vidare och bli uppkopplad till mötet.

När du väl är uppkopplad så ska du i Microsoft Teams till sist trycka på knappen ”Anslut nu” och så ansluts du till mötet. Vi ber dig ha kamera och ljud avstängt innan du väljer ”Anslut nu”. Kamerasymbolen respektive mikrofonsymbolen ska ha ett streck över sig. Om det ej är så, vänligen klicka på dessa symboler så stängs de av.

 

DevPorts VD och DevPorts CFO kommer inleda mötet med att presentera agendan för mötet. Därefter kommer de presentera information om DevPort, delårsrapporten samt lite om framtiden. Detta kommer ske via en PowerPoint-presentation som kommer visas på din dator i Microsoft Teams applikationen. Själva presentationen tar ca 20-30 minuter.

Efter presentationen så ges möjlighet till en frågestund om ca 20-40 minuter beroende på hur mycket frågor som ställs. För att ställa en fråga så använder man handuppräckningsfunktionen i Microsoft Teams. Detta gör du genom att klicka på ”handen” som visas i menyn som framträder i Microsoft Teams när du rör musen över programmet. Sedan kommer mötesledaren tilldela dig ordet när det är din tur. För att vi ska kunna höra din fråga så glöm inte att sätta på mikrofonen i Microsoft Teams programmet. Det gör du genom att klicka på ”mikrofonen” på menyn så att det överstrukna sträcket försvinner från mikrofonen. Efter du ställt din fråga så ber vi dig stänga av mikrofonen igen.

Det finns också möjlighet att skriva din fråga i Microsoft Teams programmet och så läser vi upp frågan och svarar på den. För att få upp konversationsfältet i Microsoft Teams programmet så trycker du på konversationsknappen i menyn som framträder när du rör musen över programmet (det är tredje knappen från höger i menyn). När du tryckt på knappen så framträder möteschattfunktionen till höger i programmet och längst ner till höger så kan du skriva din fråga så kommer den besvaras i turordning.

 

Det är första gången som vi genomför delårsrapportmöte digitalt så vi ber alla att följa förhållningsreglerna ovan samt ha respekt för att det kan uppstå problem med tekniken.

Glöm inte att vara förberedd innan mötet och kontrollera att högtalare och mikrofon på din dator fungerar.

Du kan när som helst lämna mötet genom att trycka på den röda knappen som visar en telefon och som finns i menyn som träder fram när du rör musen över Mickrosoft Teams programmet.

 

Notera att det också går att ansluta via smartphone. Anslutning m.m. sker på ett liknande sätt som ovan.

 

Välkomna!

 

Anslut till Microsoft Teams-möte

Back To Top