KARRIÄR

DevPort klarar av att leverera både spets och bredd vad gäller kompetens som krävs för att vara attraktiv som partner till ledande utvecklingsföretag i landet. Det innebär att vi har tecknat ramavtal med de stora aktörerna inom svensk fordonsindustri och övrig industri vilket oftast enbart gäller för de riktigt stora konsultbolagen.

Kompetensutveckling

På DevPort erbjuds medarbetarna spännande och varierade uppdrag inom flera områden. Vi vill kunna erbjuda våra medarbetare kunduppdrag där de får kompetensutveckling i det dagliga arbetet. För de medarbetare som vill, driver vi på DevPorts kontinuerliga kompetensutvecklingsprojekt där vi erbjuder möjligheter till vidareutveckling inom många olika kompetensområden.

 

I dessa projekt försöker vi motsvara de kunskaper som vi ser kommer efterfrågas på marknaden inom några år. På så sätt investerar vi i våra medarbetare genom att bygga kompetens som leder till karriärsutveckling och rustar för framtida uppdrag. Vi har flera pågående interna projekt där vi bland annat konstruerar och programmerar förarlösa fordon.

Möjligheter

DevPort har som ambition att, förutom sin huvudsakliga verksamhet, även ta vara på och utveckla goda idéer som föds inom verksamheten.

 

De flesta av oss stöter på intressanta tekniska och praktiska utmaningar i vår vardag. Många gånger slås man av “om vi bara gjorde såhär istället…” eller “om vi bara hade en xxx som gjorde…”. En del av dessa problem sker med en frekvens eller skala som gör att en lösning potentiellt har stort värde för många människor.

 

Vi vill stötta våra medarbetares goda idéer genom kunskap, tid och finansiering för att se dem bli verklighet; om ditt förslag väljs ut så kommer DevPort att bekosta din tid och supporta med expertkunskap medan du utvecklar och verifierar konceptet.

facelift_awesomeness_sökes

  ÄR DU EGENFÖRETAGARE?

  Bli partner istället!

  ANSÖK OM ATT BLI PARTNER

  REKRYTERINGSPROCESSEN

  Ansök

  Skicka in en spontanansökan eller sök en tjänst som passar dig.

  facelift_start_pil

  Intervju

  Ta en kaffe med oss och berätta hur du ser på din framtida karriär, så berättar vi på DevPort hur vi kan ta dig dit.

  facelift_start_pil

  Anställning!

  Med rätt engagemang, driv och kompetens är vi övertygade om att du är vår nya kollega.