skip to Main Content

Vi bygger din karriär

Vi levererar kompetens

DevPort klarar av att leverera både spets och bredd vad gäller kompetens som krävs för att vara attraktiv som partner till ledande utvecklingsföretag i landet. Det innebär att vi har tecknat ramavtal med de stora aktörerna inom svensk fordonsindustri och övrig industri vilket oftast enbart gäller för de riktigt stora konsultbolagen.

Händer på tangentbord
kod
Kompetens­utvecklingsprojekt

På DevPort erbjuds medarbetarna spännande och varierade uppdrag inom flera områden. Vi vill kunna erbjuda våra medarbetare kunduppdrag där de får kompetensutveckling i det dagliga arbetet. För de medarbetare som vill, driver vi på DevPort kontinuerliga kompetensutvecklingsprojekt där vi erbjuder möjligheter till vidareutveckling inom många olika kompetensområden.

I dessa projekt försöker vi motsvara de kunskaper som vi ser kommer efterfrågas på marknaden inom några år. På så sätt investerar vi i våra medarbetare genom att bygga kompetens som leder till karriärsutveckling och rustar för framtida uppdrag. Vi har flera pågående interna projekt där vi bland annat konstruerar och programmerar förarlösa fordon.

DevPorts inkubatorverksamhet
– vi vill höra våra medarbetares snillrika idéer!

DevPort har som ambition att, förutom sin huvudsakliga verksamhet, även ta vara på och utveckla goda idéer som föds inom verksamheten.

De flesta av oss stöter på intressanta tekniska och praktiska utmaningar i vår vardag. Många gånger slås man av “om vi bara gjorde såhär istället…” eller “om vi bara hade en xxx som gjorde…”. En del av dessa problem sker med en frekvens eller skala som gör att en lösning potentiellt har stort värde för många människor.

Vi vill stötta våra medarbetares goda idéer genom kunskap, tid och finansiering för att se dem bli verklighet; om ditt förslag väljs ut så kommer DevPort att bekosta din tid och supporta med expertkunskap medan du utvecklar och verifierar konceptet.

citykille med dator

Lediga tjänster

Finns det ingen ledig tjänst som matchar din profil och intresse? Varmt välkommen med en spontantansökan.

Spontanansökan

Spontanansökan Till DevPort

Vad många av oss mest av allt behöver är någon som får oss att göra vad vi kan.

Källa: Ralph Waldo Emerson

Vi söker alltid efter nya medarbetare och partners som vill ta ett nytt kliv i sin karriär. DevPort har omfattande ramavtal och kan erbjuda ett stort urval av uppdrag hos våra framgångsrika och spännande kunder, där uppdragens art och längd varierar.

När vi matchar dig mot uppdrag utgår vi alltid från dina ambitioner och önskemål. Genom att vara lyhörda för vad som är viktigast för just dig strävar vi efter att kunna ge dig ett av marknadens absolut bästa erbjudanden vad gäller kompetensutveckling, lön och andra förmåner.

Och det ska kännas roligt att gå till jobbet! Om du besöker vårt kontor på Lindholmen finns det en stor chans att du möts av musik, en dansande gruppchef eller ett gäng som är på väg till vår gemensamma tisdagsträning. Som anställd blir du en del av DevPort-familjen och kommer bli bjuden på After Work, fester och andra trevligheter.

Vårt mål är att du ska ha den bästa tiden hos oss – så varmt välkommen med din ansökan!

SPONTANANSÖKAN

Rekryterings­processen

Ansök

Ansök

Sök en tjänst som passar dig eller skicka in en spontanansökan.

Intervju

Intervju

Ta en kaffe med oss och berätta hur du ser på din framtida karriär, så berättar vi på DevPort hur vi kan ta dig dit.

Bli En Av Oss

Bli en av oss

Med rätt engagemang, driv och kompetens är vi övertygade om att du är vår nya kollega.

Varför DevPort?

DevPort är framtidens utvecklingsföretag som erbjuder tjänster inom produkt- och produktionsutveckling till främst fordonsindustrin, men även till annan utvecklingsintensiv industri.

Våra kunder köper vår kompetens och kunskap. Men de köper inte från vem som helst. I slutändan handlar det om personlighet – vår och din personlighet.

På DevPort får Du inte bara utveckla invecklade projekt utan också Dig själv. Vi strävar efter att ha högt i tak – både vad gäller uppdrag och arbetsmiljö. Du blir en del av ett team med samma målbild, men Du ska också känna att du utvecklas som person. Hos oss är Du inte bara en av många. Vi vill ta del av Dina idéer och Din erfarenhet.

Tillsammans ska vi utveckla våra kunders produkter och stärka deras konkurrenskraft. Och vi ska utveckla DevPort. Under tiden vi gör det ska vi ha kul tillsammans.