skip to Main Content
Anna_Kinnander Wall of fame
Maskiningenjör med inriktning produktutveckling och industriell design.

Aktuellt uppdrag:
Konstruktör hos en stor lastbilstillverkare

”Trivs i en Satellit och tar hellre silver än guld!”

När jag var med och startade DevPort var vi bara åtta konsulter och idag är vi ca 200 stycken. Trots att vi blivit många fler personer i företaget så tycker jag vi har lyckats behålla den familjära känslan där de nya kan komma in och känna att det är högt i tak och att alla får plats. Ett sätt att få mycket DevPort känsla är att få ett uppdrag i någon av våra kundsatelliter där vi på vårt kontor i Linköping har direktuppkoppling mot våra kunder. Det ger också en bra möjlighet att kunna komma in i arbetet och lära sig massa av erfarna kollegor, för det finns otroligt mycket erfarenhet och kunskap att ta del av inom DevPort.

Idag sitter jag som konstruktör i en satellit och jobbar på kundens avdelning för specialfordon där jag arbetar med påbyggnader och förändringar på lastbilsramen. 

Om jag skulle plocka ut något som jag är lite mer stolt över så är det nog under min tid på BT Truck (Toyota Material Handling). Då fick jag vara med och driva ett stort projekt där vi vände på hela trucken genom att bl.a. byta plats på styrning och förarplats.

Måndagar är min heliga dag. Då blir det silversmide. Det har jag gjort nu i 13 år och det blir mycket smycken. En vanlig slät ring tar ungefär en kväll att tillverka. Jag ser det dock som en hobby och inte ett jobb. Det blir roligast så.

För mig handlar Proud to Be om att känna stolthet över DevPort och det vi levererar varje dag. Jag hade inte jobbat kvar här under alla år om jag inte kände så.

Back To Top