skip to Main Content
filip2-min

Genom sitt engagemang och lyhördhet inför kunden och DevPort så har personen skapat ett kontaktnät som stärkt DevPorts position hos kund. Personen har en inblick och förståelse för företagandet och att utveckla fler affärer, inte bara genom det egna företaget utan även för DevPort. Det är mycket hedersamt att få arbeta tillsammans med någon som under året levererat ett resultat likt personens …”

Årets hederspris

Filip Lindström

Hur kändes det att vinna Filip?

Att jag skulle vinna ett hederspris bland alla på DevPort kändes otroligt i fredags. Jag har under året kämpat både på uppdrag och med egna företag. Det har varit många sena kvällar med självutvärdering där jag verkligen vänt ut och in på mig själv för att lära känna mig själv bättre.

Att bli nominerad på det här sättet blev en bekräftelse på att allt slit har varit värt det. Det känns oerhört bra och nu är jag taggad till tusen inför 2020 med nya mål och utmaningar!

Varför tror du att du blev nominerad?

Jag har haft ett driv och massor av energi som jag försökt rikta utåt så mycket jag kunnat. På mitt nuvarande uppdrag hos Toyota har jag jobbat mig till en position där jag haft insikt i kundens behov och försökt möta dem på bästa sätt.

Jag har sökt en jämn och fungerande balans mellan DevPort och mina drönaräventyr, och uppenbarligen har jag gjort det bra! Det känns jättekul!