skip to Main Content
maaz2-min

Han är naturligt glad, ödmjuk och drivande, och har även en unik förmåga att hela tiden dela med sig av sin kunskap och se nya perspektiv. Han vågar gå utanför sin bekvämlighetszon och kasta sig ut i okända länder och marker. I Sydafrika höll han en föreläsning i helklass på vår skola Windmill Park Secondary School, han har satt ihop och haft lunchföreläsningar på kontoret samtidigt som han i framtiden planerar hackatons – vi är stolta över att få arbeta tillsammans med en så engagerad kunskapsspridare ….”

Årets kunskapsspridare

Maaz Ullah Arshad

Hur kändes det att vinna Maaz?

Ärligt talat så blev jag väldigt förvånad! Jag blev överväldigad, smickrad och väldigt stolt över att få ta emot priset. Det ger en inre tillfredsställelse att mitt hårda arbete och engagemang uppskattats, och det ger mig mer motivation att driva mig framåt och göra ännu bättre saker i framtiden jag ser fram emot att göra 2020 ännu bättre!

Varför tror du att du blev nominerad?

Jag tror personligen att det är på grund av min hjälpsamma natur och passion att göra något för andra runt omkring mig.

Under hela mitt liv har jag alltid trott på att dela kunskap, på att den fördubblas när du delar den på samma sätt som den inte blir något värt alls om du inte gör det. Det är vad min far lärde mig i min barndom och den lektionen har fastnat med mig sedan dess. Jag försöker alltid att hjälpa mina kollegor på alla sätt jag kan.