skip to Main Content

Vi bygger din karriär

Vi levererar kompetens

DevPort klarar av att leverera både spets och bredd vad gäller kompetens som krävs för att vara attraktiv som partner till ledande utvecklingsföretag i landet. Det innebär att vi har tecknat ramavtal med de stora aktörerna inom svensk fordonsindustri och övrig industri vilket oftast enbart gäller för de riktigt stora konsultbolagen.

Händer på tangentbord
kod
Kompetens­utvecklingsprojekt

På DevPort erbjuds medarbetarna spännande och varierade uppdrag inom flera områden. Vi vill kunna erbjuda våra medarbetare kunduppdrag där de får kompetensutveckling i det dagliga arbetet. För de medarbetare som vill, driver vi på DevPort kontinuerliga kompetensutvecklingsprojekt där vi erbjuder möjligheter till vidareutveckling inom många olika kompetensområden.

I dessa projekt försöker vi motsvara de kunskaper som vi ser kommer efterfrågas på marknaden inom några år. På så sätt investerar vi i våra medarbetare genom att bygga kompetens som leder till karriärsutveckling och rustar för framtida uppdrag. Vi har flera pågående interna projekt där vi bland annat konstruerar och programmerar förarlösa fordon.

Medarbetar­programmet
– för din personliga utveckling

För att ytterligare utveckla våra konsulter har vi på DevPort något vi kallar för medarbetarprogrammet där vi erbjuder generell kunskap som kan vara av värde för alla våra anställda. Det kan gälla kunskap om gruppsykologi / gruppdynamik, personlig utveckling, personlig effektivitet m.m. Områden som de allra flesta har stor nytta av i både sin konsultroll och i sitt privatliv.

personal

Lediga tjänster

Spontanansökan

Spontanansökan Till DevPort

Vi söker kontinuerligt efter nya medarbetare som vill ta ett nytt kliv i sin karriär.

Vårt mål är att du ska ha den bästa tiden här, välkommen med din ansökan!

SPONTANANSÖKAN

Rekryterings­processen

Ansök

Ansök

Sök en tjänst som passar dig eller skicka in en spontanansökan.

Intervju

Intervju

Ta en kaffe med oss och berätta hur du ser på din framtida karriär, så berättar vi på DevPort hur vi kan ta dig dit.

Bli En Av Oss

Bli en av oss

Med rätt engagemang, driv och kompetens är vi övertygade om att du är vår nya kollega.

Varför DevPort?

DevPort är framtidens utvecklingsföretag som erbjuder tjänster inom produkt- och produktionsutveckling till främst fordonsindustrin, men även till annan utvecklingsintensiv industri.

Våra kunder köper vår kompetens och kunskap. Men de köper inte från vem som helst. I slutändan handlar det om personlighet – vår och din personlighet.

På DevPort får Du inte bara utveckla invecklade projekt utan också Dig själv. Vi strävar efter att ha högt i tak – både vad gäller uppdrag och arbetsmiljö. Du blir en del av ett team med samma målbild, men Du ska också känna att du utvecklas som person. Hos oss är Du inte bara en av många. Vi vill ta del av Dina idéer och Din erfarenhet.

Tillsammans ska vi utveckla våra kunders produkter och stärka deras konkurrenskraft. Och vi ska utveckla DevPort. Under tiden vi gör det ska vi ha kul tillsammans.

Back To Top